Modern mönstermix

kidssheetsATLandsEnd.JPEG

Ny vecka och nu rullar det på mot jul och vintertider. Missa inte tävlingen jag lade ut i fredags där ni har chansen att vinna ett påslakanset med mjuka och varma flanellrutor från Jotex!

Nu på torsdag är sista dagen att mejla svar på frågan som är kopplad till vårt vackra grannland i väst och underbara Lofoten. Där var jag på ett norsksvenskt bröllop 2002 - exakt en vecka innan vi skulle gifta oss nere i Skåne. Då bodde vi i just de fiskestugor som jag nu undrar över namnet på?

Och vill ni ha lite rutig inspiration under tiden ni letar fram svaret kolla in bilden ovan och hur man kan mixa olika mönster och skapa en modern rutig look i vinter! Blanda de klassiska rutorna med ett mer organiskt mönster - antingen i färg eller så kör ni på mer grafiskt i svart, vitt och grått. 

Mönstermix är hett (he he...) just nu!

(bild från Apartment Therapy)