Tjugofyra toppöverraskningar

ornamentadaycalander.jpg

Oh vilken fantastisk idé! En adventskalender med julgransdekorationer till den inredningsintresserade julfantasten eller för den som gillar DIY-projekt.

Kolla in den här!

BS1.jpg

Bodyshop erbjuder lyxiga kalendrar med företagets produkter och man kan även hitta liknande med örhängen och nagellack.

lakritskalender.gif

Danska Johan Bülow har adventskalendrar med lyxiga lakritsprodukter. Min Danmarks-resande man köpte en sådan förra året men den går att köpa över nätet. Det var riktigt skoj att öppna luckorna även om vi valde att göra det på kvällstid, efter maten när man var lite sugen.

pixikalender.jpg

Viola och Gilbert är lite för stora för den här varianten men annars tycker jag att den är fantastisk. Det är en kalender med små Pixi-böcker av en rad kända författare - så himla smart tänkt!

WhiskeyAdventCalendar.jpg

Och för den dryckesintresserade finns det även Whiskey-kalendrar. Kan beställas här!

chalkadventNordstroms.jpg

Vill man absolut fixa egna små överraskningar men slippa slå in dem är den här sköna lilla kalendern med öppningsbara luckor i griffeltavleutförande helt amazing. Kommer från USA förstås och hittas hos den svenskgrundade varuhuskedjan Nordstroms som även skickar till Europa. 

Vad vi gör här? Ja inte slår jag in 48 små paket i alla fall! Och det skulle ändå inte falla i god jord för mina LEGO-besatta småbyggare vill ändå bara ha den här och den här.

Kör ni med adventskalendrar till era barn? 

(bilder från Bodyshop, Johan Bülow, Bonnier Carlsen, Master of Malt och Nordstroms)