Trolla fram den svarta svanen

höst.jpg

Mörkret har verkligen sänkt sig över oss nu och det gäller att ta till vara på alla chanser till ljus som finns.

pumpa.jpg

För första gången någonsin har vi givit oss på att karva ut en pumpa. Vilket visade sig vara ett både kladdigt och svettigt jobb. Barnen beställde en "glad pumpa och med en sådan där tand" och här är resultatet av mitt jobb.

svan.jpg

Tog mig även an veckans "stylinguppdrag" inför dagis Halloween-kalas som gick av stapeln i går kväll. Lilla fröken dans, som nyligen såg den här klassiska filmen, ville förstås vara den elaka svarta svanen.

Mamman rotade i garderoberna och hittade en sedan tidigare inköpt och oanvänd vit tyllkjol (står för den vita svanen här) och till det dotterns svarta dansdräkt. Köpte svarta glittriga strumpbyxor, ett par svarta vingar med glitter på HM och någon slags häxliknande tofsar i svart och lila på Coop.

Fram med lite smink och sen stod hon där - den väsande svarta svanen. Redo för fest!

"Mammaaaa....nu är det jag som besssstämmer!"

Ha, ha, ha....sötunge!