Middag ute i oktober?

tjejträff.jpg

Jajamensan! Det gjorde vi i går, alltså den 25:e oktober. Satt utomhus en hel kväll och åt gott utan att frysa, förvisso i sällskap av en sprakande utebrasa, men ändå. 

Vi hade sedan länge inplanerad tjejträff med det karriärnätverk som jag ingår i. Vi har faktiskt hängt ihop lika länge som den här bloggen har existerat - nämligen ända sedan 2006. Ett gäng tjejer från alla möjliga delar av Sverige som den här gången träffades i Stockholm.

tjejträff2.jpg

Värdinnan E bor så till att det ingår en fantastisk uteplats under tak med tillhörande öppen spis och pool (nej vi badade inte!). Där satt vi och åt och drack gott. Pratade och skrattade som man brukar göra. Och njöt av den rustika höststämningen.

Dukade fint gjorde vi också - här med en av mina favoritserviser, Ostindia från Rörstrand. Har själv en hel teservis i samma mönster men jag vill ha tallrikarna också. 

Tack för i går tjejer!