Åtta vita familjelivsriddare

ikeanordli.jpg

Jag smider en del förändringsplaner här hemma och har börjat på en lista med sådant vi behöver ta tag i och lösa. Dit hör snygg och smart förvaring på undervåningen. Närmare bestämt under vår öppna trappa - där vi har ett utrymme som kan och bör utnyttjas bättre.

Nu står vårt vita PS-skåp där vilket i och för sig är snyggt. Men vi behöver mer förvaring än det kan ge oss i dagsläget.

Jag vill köpa Ikeas låga byrå Nordli i vitt med åtta lådor. Den passar perfekt och är inte för hög för själva trappan. Och i de där lådorna tänker jag samla allt "klutter" som fyra personer ställer till med. 

En pyssellåda, en låda med barnens målargrejer, en ordentlig kontorslåda och så förvaring för vår lap top samt iPads och sladdar. En låda för sällskapsspel och en rejäl medicinlåda i stället för att behöva springa ut i vårt innerförråd står också på önskelistan. Allt det där man behöver men inte ständigt vill se över hela huset eller leta efter i panik.

Jag kan knappt bärga mig!

(bild från IKEA)