Ny Brokiga-figur från Stina Wirsén i samarbete med Brigbys och Rädda Barnen

Säg hej till "Lilla Ärtan" - Stina Wirséns nya figur i Brokiga-familjen!

I går morse var jag på pressfrukost på Formex för att höra om samarbetet mellan Brokiga, leksaksföretaget Brigbys och Rädda Barnen. Förutom dockorna ovan, som säljs till förmån för just Rädda Barnen, kommer det även att komma en sybok där man får lära sig att sy kläder åt dockorna. Kul!

Tänk att sitta en meter från en legend! Stina är den i mitten - till vänster om henne står Anna, systern som Stina startad Brokiga med och som är industridesigner, och till höger Rädda Barnens representant.

Ja, ni som har följt mig ett tag vet ju hur fantastisk jag tycker att Stina Wirsén är! Här älskas hennes böcker och illustrationer av både barn och vuxna och Vem-appen har varit en räddning många gånger. Och filmerna gjorde succé hos mina barn när de kom.