Måste jag välja en enda utöver...

...Family Living blir det denna fantastiska inredningstidning - här syns februarinumret!

Älskar brittiska Living ETC, där får jag massor av inspiration, och den rankar jag väldigt högt bland mina inköp. Har ju skurit ner påtagligt i konsumtionen av tjocka magasin de senaste åren - eller rättare sagt insett vilka tidningar det är jag gillar bäst.

Family Living förstås, Living ETC, Allt i Hemmet och Residence tillhör kärnan av måsten liksom Elle Mat & Vin. Sköna Hem blir det fortfarande enstaka nummer av liksom Mama och i bland också DV och brittiska InStyle. Och så läser jag förstås Books & Dreams. Lägg också till en handfull viktiga bloggare och Instagram så har ni min konsumtionsprofil på livsstilsområdet.

Inredning, mat och böcker - ja, där har ni nog mig i ett nötskal! Modetidningar blir det väldigt lite av numera - mest när jag är på resande fot och vill ha något att skumma igenom.

(Bild från Living ETC)