Nyårskrönika

Min första bild på Instagram - en kanal jag klev in i det här året faktiskt! Bättre sent än aldrig...

Jaha, så är 2013 snart över och att försöka sammanfatta det här året blir en utmaning och jag tänker fatta mig kort! Det har hänt väldigt mycket i mitt liv och det mesta har också varit positivt. För jag tänker alltid långsiktigt och även om det kommer bakslag så vet jag att det ändå blir bättre på lång sikt.

Och det har det blivit och jag njuter av det även om inte alla bitar har fallit helt på plats och allt inte är färdigt riktigt än. Men det jag gjort har gått bra och jag har njutit av det även om det varit hårt jobb att få ihop i vissa perioder.

Så välkommen 2014 - det ska bli spännande att se vad som väntar och vilka kommande planer som går i lås! Jag hoppas ni fortsätter att följa med.

/Lotta