Julklapp för barns bästa - tack Unicef!

Att få gå i skolan är något alla barn ska få göra, oavsett vilka förutsättningar de föds med - köp ett skolpaket som julgåva för 118 kr hos Unicef!

Det tål att påpekas att mängder med barn runt om i världen på olika sätt är uteslutna från skolan. Det kan ni hjälpa till att ändra på. Unicef har en gåvoshop där det vi handlar (vaccin, skolpaket, näringspulver osv) skickas ut i världen och du mottar ett gåvobevis.

En fantastisk julgåva med andra ord!

Jag väljer skolan eftersom det är ett område jag brinner för. I fattiga länder har många barn inte möjlighet att gå i skolan och här i Sverige håller vi på att slarva bort våra barns utvecklingspotential genom att utarma skolan på det den behöver för att alla barn ska kunna utvecklas utifrån de individer de är.

På paketet skriver jag därför:

"Att få rätt kunskaper för att utvecklas och växa

Det är vår allra viktigaste läxa

Alla kan hitta sin plats på vår jord

Det ska inte vara tomma ord"

God Jul önskar Tomten

(bild från Unicef)