Bag-all är grejen!

 Varför slösa med papper och jordens resurser när du kan använda en Bag-all?

Nya idéer som kombinerar funktion och form är jag svag för. Och när man som här kan dra sitt stå till stacken vad gäller att minska vår miljöpåverkan är det ännu bättre. I stället för att slå in din present i papper, som inte går att återanvända, använd en fin gåvopåse som sedan kan vandra vidare.

Finns i många olika mönster och flera storlekar med priser från 49 kronor.

Bakom detta står den svenska stylisten Jennifer Jansch, som ni som läser magasin säkert har lite koll på - hennes fina hem dyker upp lite överallt!

Så här i julklappstider vill jag naturligtvis lyfta fram Bag-all så att fler vet om att de finns. Påsarna kan antingen köpas direkt från Bag-all:s hemsida men det finns också ett urval hos webbshopen Mokkasin.

(bild från Bag-all)