Lakrits med guldkant på tillvaron

Lakrits, choklad, hallon och guld - en förförisk kombination från danska Johan Bülow!

Gillar ni som jag lakrits måste ni testa Johan Bülows gotter! Mathias var så gullig och köpte en sådan här fin kalender när han var i Danmark sist och passerade Kastrups flygplats där de har en butik. Nu plockar vi ut spännande saker (alltid två per dag så den är perfekt som gemensam vuxenkalender!)  varje kväll.

I fredags (när Mathias var borta - he, he!) dök det till min förvåning upp två guldfärgade bollar som visade sig vara rena rama himmelriket smakmässigt! Så vackra att man knappt ville stoppa dem i munnen.

Något att ha på nyår kanske?

Danska Johan Bülows produkter säljs i den här svenska webbshopen om ni är nyfikna. Choklad & Lakrits butiker finns också i Stockholm och Trosa för er som bor i närheten.

(bild från Johan Bülow)