Rotera mera

Möblerna byter plats här hemma!

Att ha barn innebär att det ständigt något som blir urväxt. Oftast skor och kläder, men även rum kan bli för små när barnet kliver vidare i sin utveckling.

Den gröna hyllan som svalt diverse prylar i Violas rum ståtar sedan ett par veckor tillbaka hos Gilbert. Han behövde helt enkelt mer plats för sina legobyggen och minst fröken var glad att få bli av med den!?

"Jag gillar inte GRÖNT!", klargjorde hon med onda ögat riktat mot mig.

Varpå mamman, som strax innan skruvat ner sonens ettårspresent från väggen och yttrat de välkända orden IKEA, fick en snilleblixt. Tio minuter senare stod hyllan i den svårmöblerade alkoven i Gilberts rum med ett udda djupmässigt mått. De fyra vita träbackarna åkte in till Viola och fylldes raskt upp av hennes leksaker och böcker. Båda barnen nöjda och glada.

Vips sparade vi ett plågsamt besök i det stora varuhuset, pengar som kan gå till något annat och dessutom ett miljömässigt onödigt inköp.

Halleluja!