Svansjön på Operan och i skärgården

Man får inte ta bilder under föreställningarna men titta vad jag hittade i lördags på min promenad- Svansjön på riktigt!

I fredags var jag för första gången på Operan i Stockholm och såg en balettföreställning. Mathias köpte biljetter till Svansjön (baletternas balett) till min födelsedag och sen bokades barnvakt in. Vi passade på att gå ut och äta här innan föreställningen så det blev en helkväll för oss vuxna och något att se fram emot i mörkret.

Och vilken grej det var! Verkligen en helhetsupplevelse med dansen, musiken, dräkterna, scenografin och hela den magiska stämningen i lokalen.

Det kommer definitivt bli fler tillfällen och andra föreställningar för jag blev rejält biten. Så fort barnen blir lite större ska vi se den här!

Ps För er som inte bor i närheten av Stockholm så finns den här möjligheten att se någon föreställning!