Homeland

Denna serie rekommenderas varmt!

Mathias är hemma igen efter fyra dagar på spårvägsmässa i Jönköping. Själv har jag gjort det som alla ensamstående föräldrar får göra varje dag - jonglerat och pusslat för att få ihop allt!

Jag fattar att man inte har något val, men begriper ändå inte hur ni gör det? Respekt!

Turligt nog har jag haft lite hjälp för det är en omöjlighet att lämna barn till skola och dagis och sen pendla från en norrförort utanför Stockholm till söder om stan (där Restaurangakademin ligger!) och vara framme till klockan nio och sen sluta klockan 17 och pendla tillbaka för att hämta upp de små liven.

Tack mamma och tack vår fina hämthjälp (duktig gymnasietjej som har börjat hjälpa oss en dag per vecka!) för att ni räddade mig i tisdags! De andra dagarna har gått bra att få ihop. Om man inte räknar in att Viola har varit på sitt allra mest obstinata humör i fyra dagar.

I kväll blir det Homeland på SVT Play och så hoppas jag att det är barnen och inte vi vuxna som somnar tidigt!