Karriär och köksbesvär*

Den känslan när man inte orkar fixa mer trots att kylskåpet är överfullt. Där är jag nu!

Jag gillar verkligen att laga mat och älskar att ha gäster. Men nu räcker det på ett tag. Högtider, middagar, grillkvällar, utflyktsmat och barnkalas tär även på den mest intresserade.

Så i fredags blev det indisk hämtmat och i går, när gästerna trippat hemåt, kalasade vi på klassikern spagetti och köttfärssås. I dag blir det rester från kylskåpet. För att ingen av oss orkar eller vill.

Hösten lär bli en kringelkrok av sköna genvägar i köket. Men det är helt okej!

*Rubriken är knyckt från Sophie Kinsellas mycket roliga bok med samma namn. Hyperstressade advokaten Samantha begår ett ödesdigert misstag och finner sig plötsligt vara hushållerska i en rik familj, utan att kunna så mycket som att laga en kopp te. 

(bild från Anne Taintor)