Måla, snickra och pyssla...

 Violas hummer - åh vad fin den är! Måste ramas in och sättas upp på en vägg känner jag.

Då var det igång på riktigt - skolan, dagis, jobb och hösten! Nu känns det i luften att det inte är sommar längre. I går var det upprop för ny termin, massor av nya instruktioner och en del okända ansikten.

Gilbert är taggad över att temat i skolan är teknik och att de ska ha slöjd på fredagar. Jag vill fortfarande få till en bra pysselhörna hemma och skulle dessutom vilja ha en snickarverkstad någonstans. Men den sortens biutrymmen har vi inte i huset.

Kan man sätta upp en liten bod på tomten enkom för det? Ett alternativ är så klart att ta hela uteförrådet i anspråk - där finns belysning och så. Men jag vill hellre bygga om det till ytterligare ett badrum i så fall - det ligger nämligen direkt utanför vår lilla gästtoalett på nedervåningen och skulle passa perfekt att utvidga.

Har en annan idé dock - ska se om den går att realisera!