Fem dagar och ett bröllop

Ljusslinga från vår lilla kräftkväll i Skåne. Här är det årlig kräftskiva ute på gatan i kväll men jag orkar knappt lyfta ett finger!

Det har varit en lång vecka med massor av saker att göra. Lite tidsomställning, från att ha semester till att arbeta igen, gör inte saken bättre. Att få barnen i säng om kvällarna har minst sagt varit knepigt.

Själv har jag betat av frisören, sjukgymnasten (såg min skadade vadmuskel på UL!), pratat eldstäder och skorsten med en hantverkare (som dök upp i tid OCH var proffsig!?), firat Gilberts födelsedag, haft ett par inbokade luncher med folk jag inte träffat på länge och så jobbat förstås.

Helgen blir inte mycket lugnare. I morgon gifter sig Lovisa och på söndag är vi bjudna på den årliga back-to-school-poolfesten hos en av Gilberts kompisar. Mathias tänkte dessutom klämma in en golfrunda med sin mamma och hennes man (helgens barnvakter) morgonen EFTER bröllopet (ha, ha - good luck!).

Jo, jag är galet trött!