Grönt, skönt och lummigt!

Den här vackra boken ska jag köpa! Älskar all form av inspiration - vara sig den rör inne- eller uterum!

Jag gillar verkligen vår trädgård även om den ger mig grå hår emellanåt (hej ogräset och alla äpplen!). Men jag vill att den ska finnas där och jag njuter av att kunna använda den när det är säsong. Ja, vi är faktiskt mer utomhus än inne nu och det gäller inte bara barnen.

Jag ser trädgården som ännu ett rum i huset, där den stora altanen är medelpunkten. På våren gör vi ett par helger med ordentligt röj som kulminerar i valborg, där allt trädgårdsavfall brinner upp. Sen väntar vi bara och ser hur grönskan sprider sig. Det klipps lite gräsmatta och jag rycker lite ogräs emellanåt. Blir det för torrt vattnar vi, men oftast får regnet sköta detta underhåll.

Det är grönt, skönt och framförallt lummigt och det är precis så jag vill ha det.

(bild från Max Ström Förlag)