Sophie Kinsella skriver bästa sommarböckerna

Den här boken har jag roat mig med de senaste semesterdagarna!

Många pocketböcker blir det under sommarsemestern. Vissa författare återkommer jag till hela tiden - en sådan är Sophie Kinsella, som jag anser skriver de bästa så kallade chick-lit-böckerna. Det gäller både serien om Becky Bloomwood och de fristående böcker hon numera publicerar. Vansinnigt roliga att läsa.

Nya kontakter ovan är den senaste men jag har faktiskt betat av hela raddan av hennes böcker de två senaste månaderna. För det fina är att de kan läsas om och man fnissar lika mycket.

Rekommenderar alla hennes böcker - även de hon skrev under sitt riktiga namn (Madeleine Wickham). Måste jag ge mig på att ranka de fristående böckerna ser topp tre ut så här:

Flickan från tjugotalet - helt galen och väldigt charmig historia om hur Lara hemsöks av sin döda gammelmoster Sadie som behöver hennes hjälp. Sadie är tjugo år gammal, levnadsglad och ställer naturligtvis till med både det ena och det andra.

Mina hemligheter - Emma Corrigan avslöjar alla sina pinsamma hemligheter för en främling under en jobbig resa och tror sen att de aldrig mer ska träffas igen. Träffande om att hantera knepiga familjerelationer och sluga kolleger.

Mitt nya jag - Lexi Smart vaknar upp efter en olycka och minns inget av de tre senaste åren. Och det är mycket som har förändrats för henne. Kanske inte alltid till det bättre, även om det ser ut så på ytan.

Nu måste jag skaffa den här!