Rullande nostalgi

Här kör Gilbert vagnen med en trött Viola när vi var på Skansen i måndags...

Har precis dammat av vår resevagn inför semestern. Den fick luftas lite när vi var på Skansen i måndags - mest för att ha med något att förvara saker i, men man vet aldrig riktigt heller med Viola som annars kan kräva att Mathias tar henne på axlarna om hon inte riktigt orkar gå.

Så den här har vi kvar som lite extrahjälp. Den röda Bugaboon, flitigt använd till båda barnen och högt älskad av oss vuxna, ligger numera undanstuvad. Precis som med kaninen har jag lite svårt att slita mig från den.

Tänk vissa saker har jag inga som helst problem att låta gå vidare. Andra är helt omöjligt att skiljas ifrån. Minns att jag tyckte att det var så otroligt mysigt att få plocka fram alla babysaker igen när Viola skulle komma. Nu har nästan allt vandrat vidare - ut på Blocket och till vänner som fått barn.

Men kaninen och Buggan blir allt kvar!