The baker is back!

Rabarber- och björnbärsflarn med riven vit choklad på smördegsbotten!

Slog mig själv med häpnad nyligen och svängde ihop en ruskigt god "paj" baserat på vad som fanns i kylen/frysen. En rulle smördeg som inte blev använd på midsommar. Påsar med rabarber och björnbär i frysen.

Snabbt googla recept, slå på ugnen och skicka ner mannen till lanthandeln för att köpa en bit vit choklad. Det enda som saknades för att kunna skapa.

De söta ordgubbarna i receptlänken nedan är förstås inte med i den här matchen. De blev utbytta mot ett gäng syrliga rabarber, något jag verkligen uppskattar. Den vita chokladen sötar ändå upp det hela.

Och chokladen rev jag för övrigt bara över fyllningen - lite som när man gör en Gino! Lägg därför chokladen i frysen innan du river, då går det liksom lite lättare.

Receptet hittade jag i den här bloggen.

Annars tycker jag som vanligt att ni ska baka den här äppelkakan förstås!