Dasign House Stockholm och Elsa Beskow

Mrs Cabbage från boken "Lasse liten i trädgården" är en av flera karaktärer från Elsa Beskows sagovärld

Den sköna lilla damen har nu blivit motiv på brickor, handdukar och muggar hos Stockholm Design House i samarbete med Bonnierförlagen. Tillsammans med en rad andra kända figurer från några av Elsa Beskows böcker.

Hittade samtidigt den här fantastiska pekboken där fokus ligger på vissa motiv från Elsa Beskow. Den vill jag verkligen ha. Några av hennes böcker har vi redan, bland annat fick Viola den här av svärmor när hon föddes och Gilbert har förärats denna av en kompis.

Har själv införskaffat den här klassikern och vill även ha denna och förstås den här.

Måste definitivt spana in de nya köksprodukterna också!

(Bild från Design House Stockholm)