Hopp och skutt på plats!

Eftermiddagarna och kvällarna tillbringas numera här!

Det blev en jättestudsmatta till slut. Vi har avsiktligt väntat med att skaffa en. Tänkt att trädgården är för liten och barnen för små. Under tiden har våra telingar glatt studsat på andras mattor.

Men så togs motorsågen fram under våren. Plötsligt fanns det ett helt hörn på baksidan att ta i anspråk. När så en före detta kollega nyligen signalerade att de behövde bli av med en välskött matta slog jag växthustankarna ur huvudet och lät Mathias hämta den.

Min son skickade ju en liten "röksignal" i ärendet redan för ett år sedan. Dags att agera alltså!

Sedan dess har vi knappt sett av Gilbert och Viola. Äter som hästar gör de också - undra på det! Och i går kväll sjönk de trötta och nybadade ner i tevesoffan. På varsin sida om mig och med klassikern "Micke & Molle" i dvd-spelaren.

Det här blir nog bra!