Kvällsdoppen

Jorå, badmössan från svärmor skulle visst på här! Den unga damen har numera många bestämda åsikter om hur hon ska klä sig.

Vi är ivriga badare och brukar spendera eftermiddagar och vardagskvällar i vår lilla havsvik med att plaska runt. Ja, det är verkligen det perfekta sättet att avsluta en varm sommardag på. Skölja bort dammet/svetten/tröttheten/stressen och bara vara. Och som kustboende har vi ofta bättre väder än många andra.

Förra sommaren kunde det hagla!? söder om Stockholm samtidigt som vi låg och solade hos oss och njöt av vattnet. En smula bisarrt när man läste statusuppdateringar på Facebook.

Gilbert och Viola älskar våra kvällsdopp och för att det inte ska bli matkaos packas det ner ett extra mellis. Kvällstid tar vi helt enkelt med oss maten till barnen (kalla köttbullar, pannkakor och frukt fungerar finfint) så får de äta där. Och i bilen står den stora strandväskan färdigpackad med allt som behövs tas med.

Sen är det liksom extra skönt att komma hem och krypa upp i soffan eller sätta sig på altanen i kvällssolen.

Önskar alla en fin helg!