Jordgubbstårta, kompisiner och kändisar

Vi hade en alldeles fantastiskt fin midsommarafton som ni ser.

Här har NK-tårtan (tack B och M för den!) åkt fram och hela bordet sprakar av färger. Älskar den glada duken som är från Indiska. Sen fyllde jag upp vår jättelika vita glasvas (Ikeas förra Stockholms-kollektion) med vita kryss och färgstarka rosor - direkt från ICA!

Det var sex vuxna och fyra barn, jordgubbar, dans kring midsommarstången nere vid havsbadet, sill, lax, potäter, tårta, mer jordgubbar och glada barn som hade enormt roligt ihop och kunde springa fritt mellan vår trädgård, altanen, huset och lekparken. Allt avrundades med en ordentlig grillmiddag på kvällen och massor av prat och skratt.

Älskar våra fina vänner och barnens små kompisiner!

Viola fick förresten vara "storasyster" hela dagen åt en treåring och en 1,5-åring som följde henne som små valpar. Gissa om hon njöt!

Ps 1 Mathias konstaterade "malligt" att han och Viola minsann finns med på Jesper Parneviks Twitter-bild (de firar midsommar här!) från dansandet runt stången. Jo, men något ska man glädjas åt va? ;-)

Ps 2 Å andra sidan tittade jag upp från vår picknickfilt vid ett tillfälle bara för att konstatera att Carina Berg och Kristian Luuk stod mindre än en meter från den. Attans vad snygg hon är! Lite star struck blev jag allt....

Ps 3 Och på midsommardagen gjorde vi bokstavligen inte ett enda knop här - hurra!