Ta det piano

Jo, jag skulle faktiskt vilja ha ett eget piano! 

När vi ändå tar det piano (tar det lugnt) här i bloggen så kan jag väl avslöja att jag drömmer om just ett sådant. Tycker det vore galet mysigt att ha, även om jag själv gav upp pianolektionerna för många år sedan.

Därför hålls det utkik efter ett liknande det här! Ingen flygel eller någon keyboard med pianofunktion. Nej, ett hederligt gammalt piano som kan stå mot en vägg. Gärna i lite nättare form.

Mina föräldrar har ett som kommer från min farmor och dit söker sig barnen när vi är på besök. Inte för att jag när några drömmar om att föda upp en blivande konsertpianist eller så. Det känns bara mysigt att kunna plinka lite själv och när man har gäster är det också extra roligt när någon spelkunnig får för sig att underhålla lite så där i bakgrunden.

Åh, andra sidan är ju barnen också rätt duktiga på att plocka fram hela sitt aggressiva Beethoven-spel och det är väl mindre skoj.

Vi får väl se om det blir en sådan möbel för oss!

(bild från Keepcalmandposters.com)