Jobba från soffan

Tur att man kan jobba hemifrån soffan - allt som krävs är min dator, uppkoppling och ett par sköna kuddar!  Två bakom ryggen och en under datorn...

Jo, det blir hemarbete medan vaden läker! Mejlar, skriver och trixar med en grej medan jag dricker kaffe (tack Mathias för att du hällde upp innan du åkte i morse!) och äter från den kulinariska bordsbuffén av mjölkfri yoghurt (Oatlys med smak av persika - jättegod!) bananer, valnötter och torkade aprikoser.

Inga dyrluncher här inte! Nej, direkt från det egna skafferiet och kylskåpet av sådant som ej kräver tillagning. Hoppar bara ut på ett ben i köket om jag behöver mer java eller om jag måste besöka badrummet.

Annars är det jag, soffan, datorn och min iPhone som hänger ihop i dag.

Åh, hoppas på riktig mat i kväll!

(bild från Apartment Therapy)