Dagens outfit...eller vad man nu kallar det?

Här ligger man som en annan grönsak...

Plats: Vår jättesoffa i vardagsrummet

Tröstande sällskap: Tre mjukiskaniner (Violas) och en brun nallebjörn (Gilberts) - vilka goa barn jag har va?

Förströelse: Viveca Stens senaste Sandhamns-deckare, som Mathias turligt nog köpte förra veckan

Kläder: Min randiga pyjamas

Oväntad gäst: De fula, men praktiska kryckorna längst ner i bild

Varför?

Tja, i går lyckades jag få en kraftig bristning i höger vadmuskel mellan vår bil och dagis - en sträcka på cirka 25 meter. Ni vet så där som idrottsmän får, när de säger att "Det bara small till". Jodå, nu vet jag hur det känns!

Det öste ner när vi skulle ur bilen och jag sprang så klart och lyckades ta ett allt för stort steg mitt i mitt lilla sprintlopp och det var den vaden. Trodde först (helt irrationellt, jag vet!) att det var ett barn som kastat något på benet. Det kändes nämligen som att få ett bouleklot på sig och så lät det PANG!

Bara att plocka upp två förvirrade barn och åka raka vägen till akuten. Tursamt nog fick jag komma in snabbt och nu har jag en brusten vadmuskel, kryckor och smärtstillande medel.

Herregud, jag kommer att bli såååå uttråkad!