Dam för sin hatt

Först Gatsby och nu...ehhh...engelskt bröllop!?

Viola är i en riktig fixa- och pyntaperiod just nu. Än så länge har det inte nått det egna rummet, fast det kommer väl snart misstänker jag. Jo, hon muttrade något om den gröna hyllan förra veckan. Men jag stängde öronen då eftersom jag vägrar att ge mig på en ommålning innan vi ska byta ut hennes växasäng mot en fullstor variant och ändå måste göra om.

Annars pyntar hon mest mig ska erkännas. Det borstas hår och hängs på halsband och armband i mängder. För några dagar sedan hamnade ett av halsbanden i pannan med en fjäder på sidan.

Jaha, hej tjugotalet!

I kväll hittade hon den här florprydda hårprydnaden (Lindex barnavdelning!) och ropade förtjust "Åh, mamma - den kan du väl ha på jobbet!"

Ha, då får kollegerna sig ett gott skratt!