Två gånger hjältemod

 Gilbert slår till - besegrar Darth Vader i tre raka laserstötar!

Förra helgen hälsade vi på Darth Vader, som var på besök i en leksaksbutik. Tänka sig va! Gilbert trodde inte sina ögon när han fick chansen att praktisera sina Star Wars-kunskaper och i tre drag få ner ondskan på golvet och utropa sig till universums segrare.

I går kom så ännu en seger. Nya och viktiga prover skulle tas på det stora sjukhuset. Ni vet ju hur det har varit tidigare för oss och i går var inget undantag. Men det gick vägen till slut och det med hjälp av den manliga sjuksköterskehjälten som klev in i handlingen. Likt en räddande ängel när de två första sjuksköterskorna var redo att kasta in handduken.

Sju rör med viktigt blod som ska analyseras blev det. Förra gången lyckades vi inte ta allt och lämnades med en hel del frågor. Nu kan vi få de svar som behövs för att komma vidare. Hurra!

Jag är så tacksam över att vi segrade! Gilbert är en sann hjälte.