L.A-feber i senaste Family Living

Kompisarna O och C:s pool  förra sommaren - nej då, jag är inte alls avis! 

Ni har väl sett att senaste numret av Family Living också är ett Los Angeles-special? Med bland annat Mama-bloggaren Anine Bing, som bor och arbetar där, och tofsdrottningen själv, Maria Montazami.

Själv drabbas jag av svår nostalgi så fort jag ser en pool eller ett palmträd och minns min tid där som student på ett college några mil utanför staden. Allt skoj vi hade, alla människor jag lärde känna men framförallt hur mycket man växer som människa av att bo utomlands.

Att det är milsvida stränder omringade av höga berg gjorde inte saken sämre. Kalifornien är väldigt speciellt och det är svårt att inte gilla det. Särskilt när man som jag gillar strand och hav, men det finns verkligen något för alla där.

Är nog dags att ta sig tillbaka med familjen snart!