Vi som älskar att måla...

Härlig retroaffisch från Alcro om möbelmålning - en 50-talskampanj som många anser vara grunden till dagens "gör-det-själv-trend" eller DIY (Do It Yourself) som det också heter!

Nej, jag tänker inte käckt visa upp någon färdigmålad möbel nu! När skulle jag hinna med det? Men jag har faktiskt en möbel hemma som jag skulle vilja måla om - ett Blocket-fynd som behöver en liten uppfräschning! Kanske kan bli ett litet sommarprojekt?

Hämtade faktiskt en broschyr om just möbelmålning när jag spanade på färger nyligen!

Det här är något som jag tror är här för att stanna. Göra om något man redan har i stället för att bara köpa nytt! Miljövänligt och ekonomiskt och i den individualiserade tid vi lever i är det dessutom en möjlighet att åstadkomma något som ingen annan har.

(bild från Alcro)