Golvad

Kan detta vara något för golvet på vår gäst-toalett?

Även om vi tar det här med renovering väldigt långsamt så funderar man ju ändå över vissa saker. Som hur vår tråkiga lilla gästtoalett kan bli bättre? Den är i dagsläget halvkaklad!? och med ett fult och förbaskat kallt klinkergolv som ingen vill beträda vintertid. Belysningen är dessutom alldeles för dålig. Nej, det krävs lite annat år 2013.

Klart jag klurar på detta emellanåt! Vad ska vi köra på? Vita väggar och mörkt golv a'la standardbadrumsinredning numera? Funderade ett tag på att göra en smygrenovering och sätta upp en kul tapet ovanför det sandfärgade kaklet som sitter på väggen och byta ut golvet för att få in värmeslingor under det.

Men då blir det inte ett "enkelt" projekt längre och just golvet är faktiskt det som är det stora problemet och det kan vi inte åtgärda själva.

Alltså - riv ut och gör om från början! Nytt kakel och nya klinkers blir det och då får man piffa till det bäst det går. Är grymt sugen på ett grafiskt men ändå ett härligt golv om nu väggarna ska vara vita.

Som det här eller ett sådant här eller ovan mönster på bild av Francesco De Maio Tovere för Golvabia som säljs på Happy Homes.

Ja, vi får väl se vad det blir!

(bild från Happy Homes)