Det kom ett mejl med frågor om tapeter...

...med bland annat en fråga kring namnet på det här mönstret som jag skrivit om tidigare?

Den härliga tapeten heter Aquario 97 30010 och är från Cole & Son-kollektionen som heter Fornasetti II och hittas här bland annat!

Den här som jag skrev om i detta inlägg kommer från Midbec och heter Orla Kiely 110384 och kan bland annat köpas här! 

Slutligen också en allmän fråga kring tapeter med världskartor till barnrum. Då måste jag framhålla denna från Mr Perswall . Heter Whole Wide World med artikelnummer P120 201-6

...eller den här från Photowall som har flera kartvarianter och måttbeställs. Denna heter World Map detailed!

Anna, hoppas att du har fått all information du behöver nu? Stort tack för ditt mejl som gjorde mig jätteglad eftersom du skrev att du får mycket inspiration i bloggen. Det är precis det jag vill - inspirera och samtidigt bjuda på mig själv och mina numera trevande försök att hinna med renovering parallellt med jobb och familjeliv. Visa att man inte behöver vara perfekt eller ha världens största budget för att vilja ha det mysigt och fint omkring sig även med barn i huset.

Och det klart att ni ska ha den sköna fisktapeten på gäst-toaletten! Har faktiskt funderat i exakt samma banor för vår trista lilla toa. Något som får gästerna att haja till och bli lite extra glada.

Själv älskar jag sådana små överraskningar! :-)