Dumpling Dynasty

Omöjligt att motstå den här fina plåtasken med bokstavsstämplar från Dumpling Dynasty

Sprang förbi en jättefin butik i Gamla Stan när jag nyligen åkte dit för att ta en lunch med Mathias. Vi gör så med jämna mellanrum - lunchdejtar varandra. Då vill jag bort från den del av staden där mitt kontor ligger. Gamla Stan är så ofantligt mycket mysigare att valet inte är särskilt svårt kan jag lova.

I butiken Kalejdoskop finns det leksaker, inredning, design och kalasprylar - men inte som i leksaksaffärernas grälla plastinfernon. Lite lugnare och trevligare helt enkelt.

Och eftersom det pysslas mycket hemmavid och den som står för merparten av detta pysslande gillar bokstäver lite extra mycket kändes det här som ett klockrent påskinköp.

Okej, okej - jag kunde inte riktigt motstå den retrofina burken heller!