Lilla fröken Philofix

Hurra, jag hittade ett silverägg!

Förra året sålde Indiska fina "silverägg" som dessvärre tog slut i ett huj. I år när de dök upp igen slog jag till direkt och nu ståtar det på vårt vita ps-skåp i vardagsrummet inför påsken. Bara ett påskris som fattas så är jag nöjd.

Ägget går faktiskt att dela på och använda som förvaring, vilket Viola raskt upptäckte. Även om ägget är tåligt var jag tvungen att säga nej till lekmöjligheterna som uppenbarade sig för lilla fröken fixig.

Har jag förresten sagt att Violas favoritprogram är Philofix? Hon som pysslar ihop en massa roliga saker på vardagsmornarna. Viola är helt besatt av henne.

I går slog vår vår lilla Philofix till och tillverkade raskt en regnjacka av små plastpåsar, grov tejp och paketsnöre i guld med stor koncentration. Allt producerades på värmegolvet i köket och bars sedan fram med stolthet.

Dags att fixa ett eget pysselställe!