Tre tokfransar och ett bröllop

Min tokiga, yngsta lillasyster som gifter sig i sommar - här med Viola och Gilbert  i Skåne!

Mera bröllop - åh så kul! Trodde ju ett tag att den delen av livet var passerat eftersom alla vi känner gifte sig inom loppet av en fem-sex år ungefär. Ett tag snittade vi fyra bröllop per år och min festgarderob har aldrig varit större eller mer välanvänd.

Sen kom alla telingar och med det följde ett antal år av livspusslande, sjukdomar och allmänt förfall. Några skilsmässor på det och sen var alla ganska möra.

Bröllop är kul - alla är glada, man får klä upp sig, skratta och äta gott. Så det var roligt när festtristessen bröts förra sommaren och naturligtvis extra roligt att den i år följs upp av Lovisas kommande dag.

Och den här gången lovar och svär vi på att komma i tid också!