Ikeas gula elefant

Härlig knallgul elefantposter från Ikea!

Här är ett motiv som passar väldigt bra oavsett om det är ett barnrum eller någon annan del av ens boende och man suktar efter något mer grafiskt som sticker ut.

Gult är som bekant en riktig sticka-ut-färg, känd för att väcka uppmärksamhet och mycket känslor. Tycker att det är en färg som har lite "sorgligt" rykte. Många tycks verkligen inte gilla den och andra ser bara påskkycklingar dansa framför ögonen.

Synd tycker jag!

Den förtjänar samma plats som dess knalliga kusiner - turkos, orange och rosa. Livar upp om man har en skandinaviskt stram och ljus bas med mycket vitt i kombination med grått, svart eller brunt. Perfekt om man vill ha ett barnrum i lugna toner och sedan peta in något fint att titta på.

Nu avpåskifierar vi den här färgen en gång för alla va?

(bild från Livet Hemma Ikea)