I dag känner jag livet i mig

Blev enormt sugen på den här salladen med rött ris, chèvre, nötter, päron och granatäpple 

Åh, det är härligt ljust på morgnarna nu! Blev alldeles fantastiskt glad i morse när jag vaknade och såg ljuset strila in genom fönstren i vårt sovrum. Det blev inte sämre av att en gosig liten tjej låg bredvid (Mathias är ju bortrest!) och fortfarande sovande sträckte  ut handen mot mig medan hon klappade på mitt hår.

Som ett brev på Posten ändras också mina smaklökar när vintermörkret sakta byts mot vårljuset. Vill inte alls ha varm mat utan längtar bara efter fräscha rätter. Den här matiga salladen med massor av färger och smaker ska testas snarast. Blir glad bara av att titta på den.

Receptet hittar ni här!

(bild från Elle Mat & Vin - min matfyr för både vardag och helg!)