En frodig Paris Hilton på flygtur

Någon mer som minns Sindy-dockorna? Det europeiska och hälsosamma alternativet till amerikanska Barbie

Jag hade en mörk variant av Sindy som åkte skidor minns jag och så drömde jag om att också få en blond ballerina (vilket jag naturligtvis aldrig fick!).

Nu har Viola fått en rad Barbie-dockor från diverse olika håll. En är visst en tysk flygvärdinna, en ska vara fashionista men ser mest ut som Paris Hilton!? och så favoriten, den lilaklädda balettdansösen.

Jag slås av vilken enorm skillnad det är mellan "frodiga" Sindy ovan och Barbie, som ser ut att tippa över och gå av på mitten och, för att citera min lillasyster, mest verkar vara klädd i kläder direkt från The Red Light District.

Ska man kanske satsa på att byta ut dem mot vintage-varianten?

Jag är synnerligen frestad även om det då får bli till att luska fram dem via nätet för min mörka originaldonna med de knallröda skidorna och blå overallen är försvunnen.

(bild från ebay.com)