Färdigladdat - let's get to work!

My precious honey! Nu är det slut på uppladdningen...

Med ett halvfärdigt hus och annat (läs barn!) som tar ens tid och energi går det här med fix och renovering väldigt mycket i vågor. Men det är helt okej för jag tycker verkligen inte att man ska renovera sönder sitt liv när man har småbarn. Jag vill ha ett hem att trivas i men inte till vilket pris som helst.

Direkt efter att altanen byggts och den nya hallen, Violas rum och köket stod klart tittade vi på varandra och skakade högtidligt tass. Nu skulle vi ta en välförtjänst paus och njuta av huset och av livet. Ladda om de välkända batterierna så att säga.

Tja, nästan tre år senare är nog batterierna överfulla!

Så nu har den här mannen ovan fått en fixalista mejlad till sig. Inte för att jag förväntar mig att han ska utföra allt, enligt någon slags absurd 50-tals-tanke, utan för att han med egna ögon ska se hur lång den där listan faktiskt är.

"Okej, i helgen tar vi en sväng till Bauhaus", blir Mathias svar.

Japp, då kör vi!