Ödebalkongen

Härliga balkongstolar i fina färger

Gud, nu är vårlängtan större än någonsin! I fredags gick jag och en kollega en sväng på det Åhléns-varuhus som ligger nära vårt kontor och översköljdes av en riktig vitaminkick i form av härliga färger. Massor av gult, turkost, rött, knallrosa orange och äppelgrönt.

Det var lite svårt att slita sig om man säger så!

Och nu hittade jag de här härliga stolarna på Lagerhaus. Till balkongen och uteplatsen eller varför inte som roliga köksstolar?

Balkongen ja! Vi har ju en stor sådan utanför vårt sovrum. Den används inte direkt om man säger så. Måste byta ut den dåliga trätrallen först och det blir ju liksom aldrig avbockat på den där långa prioriteringslistan.

(bild från Lagerhaus)

Uppdatering: Låt inte dessa stolar stå ute utan skydd - de klarar inte regn! Så balkongen eller inomhus är nog bäst om man inte vill springa in och ut hela tiden vill säga.