Mama Mia!

I går tog jag ett litet läshopp tillbaka i tiden...

Jag är ju som bekant ett riktigt magasinfreak med fler tidningar hemma än någon kan räkna till. Men efter många års konsumtion har jag sakta men säkert skalat av en del lager och landat i en handfull absoluta favoriter. Främst inredningstidningar som jag tröttnat på, men även en del andra har blivit förvisade.

Den här åkte ut för ett år sedan. Jag tyckte liksom att jag hade betat av den delen av mitt liv och hade tröttnat lite, vilket jag inte hade räknat med.

Herregud, jag har köpt Mama sedan det allra första numret 2003 och då var Gilbert inte ens påtänkt. Och här har jag ju också varit sedan starten 2006. Jag är en sådan där löjligt lojal typ när jag hittar det jag verkligen gillar.

Men så i går slog jag till på ett lösnummer, förförd av det snygga omslaget och nyfiken på den där surdegsbagaren som bytt inriktning på livet. Det visade sig även finnas en del andra matnyttiga artiklar - bland annat om veckopeng, vabuari-stressen (snälla, låt oss slippa tack!) och hur man bäst peppar ängsliga ettagluttare.

Hittade dessutom ett toppenbra matreportage med flera recept som jag ska testa.

Ja, vi får väl se om jag kryper tillbaka in i mammafamnen!

(bild från Mama)