Pimpa din byrå

Så fantastiskt fin den vita Malm-byrån blev! 

Lite fix ska det blir under ledigheten. Förutom mitt ständiga projekt med att försöka få upp saker på väggarna här i huset så är jag också sugen på att pimpa Gilberts byrå. Det är en Malm från Ikea som är praktisk men lite tråkig.

Blev därför väldigt glad är jag hittade den här blockfärgade varianten hos sajten Ikea Hackers, där ni också kan se hur man gått till väga för att pimpa på ett enkelt men effektivt sätt.

Mattan på bilden är förresten en av mina favoriter från just Ikea och perfekt i ett ljust barnrum med färger som ovan. Hade inte Viola haft sin fina mönstrade tapet skulle den mattan ha hamnat i hennes rum. Men krocken blev liiite för stor mellan dessa två mönster så vi valde en annan enfärgad från samma varuhus.

(bild från Ikea Hackers)