Ett år med två ansikten!

Förra årets nyårsdukning på hemmaplan - i år är vi bortbjudna!

Jamen, Gott Nytt År på er alla! Jag kan definitivt skriva under på att det har varit ett bra år - även om jag som alla andra bokstavligen dunkat huvudet i närmaste vägg vid några tillfällen. Av ilska, frustration eller för att något har varit jobbigt. Jo, jag har gråtit en del också.

Men på det hela taget är det ändå det positiva som har vägt över. För oss har det framförallt varit ett fantastiskt socialt år - ni vet när man plötsligt poppar ut från småbarnslugnet och hittar tillbaka till det bästa man har (förutom den egna familjen!) - ens vänner! Både nya och gamla sådana. Gud vad jag älskar er allihopa!

Så fick jag det sagt också!

Faktum är att det här har varit ett år med två ansikten. Första sex månaderna var lite halvskakiga på flera plan för oss och vi undrade vilket grått moln som lagt sig över oss. Men sedan tog det en sådan oväntad vändning att vi blev rätt förstummade faktiskt. Även det på flera plan och samtidigt. Som om universum bestämde sig för att kompensera ganska mycket för rena dumheter som andra ställde till det med.

Det tackar vi för!

Vad gör man då, när saker löser sig på ett nästan magiskt sätt? Jo, då ser man till att ha det lite extra roligt. Och det har vi verkligen haft det senaste halvåret. Från ett härligt besök på Gröna Lund, till mysiga tjejmiddagar och en otroligt lyckad midsommarafton hos oss. Mysigt bröllop och fest när en av Mathias kompisar gifte sig och vi nära på gjorde en klassisk filmentré.

Och hej, i tio år har jag varit gift med den här mannen som tyckte att bröllopsdagen skulle firas Le French Style och tog med mig till den här fantastiska restaurangen, som ni inte får missa. Varken för matens eller stämningens skull!

Och jag fyllde visst jämna år också. Hade både hemmafest i lagom storlek, blev gruvligt lurad och överraskad och även rejält bortskämd med både det ena och det andra av världens bästa vänner och familj. Det kunde verkligen inte ha varit bättre!

Och vi bestämde oss för att november månad minsann INTE skulle lägga sordi på den uppslupna stämningen. Mathias present bokades därför in i början av november och mina fina päron tog vår illbattingar medan vi susade i väg söderut och upplevde tre fantastiska dagar i strålande sensommarvärme. Sen gick det av bara farten med två barnkalas, en magisk konsert (födelsedagspresent!), maffig afternoon tea med tjejkompisar och inbjudningar till lustiga fester och roliga event.

Och vi har sprungit på mängder av barnkalas under året, haft massor av spännande samtal med människor runt omkring oss och passat på att njuta extra mycket av allt roligt efter den något tveksamma inledningen på året.

Jag kan bara hoppas att ni har haft det lika bra och att ni får en härlig nyårsafton var ni än befinner er.

GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!