Häng med till kontoret!

Amerikanska versionen av "The Office" är väldigt rolig!

Ledighet innebär en del vuxentid också. Man slipper ju att pussla hela tiden för att få ihop jobb, familjeliv och allt som följer med det. Det innebär också att vi är lite piggare på kvällarna. Inga trötta päron som somnar mitt i varsin nattning.

Senaste dvd-boxinvesteringen (bästa grejen för småbarnsföräldrar som behöver styra sin tv-tid!) är den amerikanska versionen av "The Office" som visat sig vara väldigt rolig. Ingen av oss har sett den brittiska versionen så vi har inget att jämföra med. Det är ungefär som en knasig kombo av Solsidan, men som utspelar sig på pappersföretaget Dunder Mifflin, uppblandat med stråk från den brittiska filmen Love Actually.

Defintivt något att roa sig med tills att det går att lägga klorna på nya dramaserien "Newsroom"

(bild från nbc.com)