Arbetsrummet som blev ett teverum

Soffa Karlstad från Ikea (tresitsig) med kudde från Mairo, inköpt på Folkhemmet, i det nya allrummet på övervåningen...

...och teven står numera på vårt Blocket-fyndade sideboard! 

Ja, teven har fått flytta upp från vardagsrummet eftersom vi ledsnade på att ständigt vara "på" varandra hela tiden på nedervåningen. Vi har helt öppen planlösning där så ni kan tänka er ljudnivå när mat ska lagas samtidigt som en film är på och någon sitter vid datorn. För att inte tala om när vi har gäster - det går liksom inte. Nu är balansen i huset bättre och Gilbert och Viola är mycket mer uppe i sina rum även om teven inte är på.

De gillar verkligen att kunna krypa upp i soffan med sina saker eller en bok och vi tycker att det är toppen att slippa behöva gå ner på helgerna för att titta på Bolibompa klockan sju. Dessutom slipper vi försöka foga in teven i vårt svårmöblerade vardagsrum (avlångt, trappa på enda sidan och massor av stora fönster).

Total win-win-situation - vi är verkligen jättenöjda!

Uppdatering: Har fått frågan var lampan bredvid teven kommer ifrån? Den är faktiskt ifrån Ikea men finns inte längre i produktion dessvärre. Vi har tre varianter på samma lampa - i olika färger och höjder. De är nämligen tänkta att fungera ihop, men vi har fördelat ut dem. Förutom den här finns också en lampa i Gilberts rum. Den tredje stod i vårt sovrum innan den revs ner i golvet och gick sönder.