WRH Trastevere

 

Vårt ljusa rum med välkomstbricka på sängen och färska blommor! Så långt i från själlösa jättehotell man kan komma.

Vi bodde på ett litet och mysigt B&B som drivs av svenska Maria, hennes pojkvän Alex och hans bror Fabrizio. Det är fem fräscha och moderna rum med olika utformning som huserar i en ombyggd lägenhet under namnet WRH Trastevere. Varje rum har tillgång till dator och gratis wi-fi vilket är helt perfekt! Förmånliga priser och ett toppenläge är det också så det här rekommenderar vi så gärna.

När Mathias mejlade dem blev han lite paff att han fick svar på svenska. Vi fick ett personligt mottagande av Maria & Co och jättebra tips på icke-turistiga restauranger i området som de hjälpte oss att boka. Bland annat en av deras favoriter som jag ska berätta mer om sedan.