Ta chansen och vinn en bok!

 Just nu läser jag den här boken! 

Då var det dags för en liten tävling här i bloggen. Det har nämligen visat sig att en mycket god vän till mig i hemlighet har skrivit sin allra första bok. Eftersom jag har fått två exemplar är det en lycklig läsare som får chansen att vinna den här boken. Den kan bäst beskrivas som en relationsroman där livets stora frågor berörs. I centrum står två kvinnor som föder sina första barn på samma dag och vars liv vävs samman.

Vem är jag och vad vill jag göra? Det är frågor Sara och Christine försöker att komma till insikt med samtidigt som de kämpar med att foga ihop livet och allt som ska hinnas med.

Så min fråga till alla er lässugna som vill få chansen att vinna boken är:

Både jag och författaren bor i Österskär - i vilken skärgårdskommun ligger detta villaområde?

Mejla mig svaret och er adress senast tisdagen den 30/10 till charlotta.lindow@gmail.com så drar jag en vinnare som får boken hemskickad till sig.

Lycka till!