En liten kärleksförklaring

Säg hej till min fina man - här fångad mitt i maten på kompisen A:s releasefest!

Tänk att vi har hängt ihop i femton år genom regn och solsken. Det trodde jag inte när jag satt där på festen och plötsligt insåg att jag kunde vända mig åt det andra hållet vid middagsbordet (det var en sittning) och prata med den trevliga killen med de snygga, bruna ögonen. Som visade sig vara värsta klippan trots att jag nästan gjorde slut (nåja!) när han deklarerade att han minsann inte gillade fetaost!? Men det har jag tagit ur honom nu.

Han är smart, rolig, snygg och en fantastisk pappa med ett brinnande engagemang. Vi har fortfarande så himla roligt ihop och det som från början skiljde oss åt är i dag det vi har lärt av varandra och utvecklats av. Vi sporrar varandra hela tiden.

Gud, nu längtar jag hem!